FC Barcelona Lassa - Hockey Club Liceo: Un clàssic com a final de la Supercopa

FC Barcelona Lassa - Hockey Club Liceo: Un clàssic com a final de la Supercopa

Catalans i gallecs reediten la final del 2014 després de superar el Vendrell i el Vic respectivament En cas de títol seria la novena Supercopa d’Espanya de la secció i el Liceo de Carlos Gil lluitarà per la seva primera

El Barça Lassa i el Hockey Club Liceo disputaran aquest diumenge (12.30h, Esport3) la final de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins. El conjunt blaugrana va superar per 4-3 el Moritz Vendrell en la primera semifinal, mentre que el Liceo va vèncer per 8-7 l’amfitrió, el Club Patí Vic, a la tanda de penals. Els de Ricard Muñoz buscaran la seva cinquena Supercopa consecutiva, la novena de la història de la secció, mentre que els gallecs, que no l’han guanyat mai, volen estrenar-se.

El rival

No cal descobrir un dels millors equips d’Europa, el Liceo de la Corunya. Compta amb jugadors de primer nivell com Jordi Bargallo, líder de l’equip, Josep Lamas, Toni Pérez, Pau Bargalló, Germán Nacevich, Oriol Vives o Xavier Malián, el porter de l’equip gallec. A més, compta amb Dava Torres, davanter fitxat aquest curs, però que a la semifinal tan sols va llançar un penal i no va jugar cap minut per problemes físics. L’equip de Carlos Gil té els mateixos punts que el Barça Lassa a l’OK Lliga (12 de 18 possibles) i afronta aquesta final amb el repte d’aconseguir la seva primera Supercopa de la història.

El Barça

Ha recuperat Matías Pascual en un moment clau del curs i l’argentí va tornar amb gol. El mig blaugrana, que encara no està al 100% com reconeixia després del partit davant dels mitjans, dóna una altra dimensió a un Barça Lassa que a les semifinals va superar per 4-3 el Moritz Vendrell en un partit que els blaugranes van començar a sentenciar amb el 4-1 de descans. Aquest diumenge, a Vic, els de Ricard Muñoz buscaran la novena Supercopa d’Espanya de la secció i el que seria el títol número 58 d’Aitor Egurrola, que igualaria Beto Borregán pel que fa a trofeus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut