FC Barcelona Lassa - Enrile Pas Alcoi: Nova oportunitat per seguir sumant

FC Barcelona Lassa - Enrile Pas Alcoi: Nova oportunitat per seguir sumant

Els blaugranes reben un Alcoi que compta amb un bloc sòlid i que millora any rere any A partir de les 19 hores –entrada gratuïta per als socis i 5€ el públic en general- els catalans buscaran tres punts més

Segon partit de la Lliga Catalana d’hoquei patins al Palau Blaugrana. Segona ocasió per seguir sumant punts i començar a acariciar el primer objectiu de la pretemporada, assolir la Final Four. Per fer-ho possible cal superar un Enrile Pas Alcoi que ha consolidat el seu bloc i que de ben segur complicarà les coses. A partir de les 19 hores, amb entrada gratuïta per als socis, catalans i alacantins es veuran les cares.

El Barça

Arriba a aquest partit sabent què han fet els seus rivals en la segona jornada. L’Igualada, que ja ha disputat els tres partits, ha sumat 6 punts de nou possibles i, per tant, els blaugranes han d’igualar o superar aquest registre per poder aspirar al primer lloc del grup. Els 10 jugadors del primer equip estan disponibles per al segon partit de la Lliga Catalana 2015/16.

El rival

L’Enrile Pas Alcoi de Diego Mir segueix confiant en el bloc que tan bon paper va fer el curs passat (novè classificat) i s’ha reforçat amb Gonzalo Pérez, exjugador del Cerceda, i Aniol Mangas, que prové del Mataró. En la primera jornada de la Lliga Catalana van caure per 4-2 a la pista de l’Igualada i aquest cap de setmana es juguen les seves opcions amb la visita a Barcelona i diumenge a Caldes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut