FC Barcelona Lassa - Enrile PAS Alcoi: Amb ganes de seguir sumant

FC Barcelona Lassa - Enrile PAS Alcoi: Amb ganes de seguir sumant

Els blaugranes reben el penúltim classificat de la taula a partir de les 19 hores en el primer partit de la segona volta El matx es podrà seguir en directe per Barça TV i streaming

El Barça Lassa rep l’Enrile PAS Alcoi en el primer partit de la segona volta de l’OK Lliga (19 h, Barça TV i streaming). Els blaugranes, líders de la competició, volen sumar tres punts més a casa contra un Alcoi que arriba a Barcelona amb la necessitat de sumar, ja que ocupa la penúltima posició de la taula amb 11 punts, tot i que en les últimes setmanes ha millorat les seves prestacions.

El rival

Compta a les seves files amb jugadors de primer nivell. Ferran Formatjé, Gonzalo Pérez o Pere Cañellas són tres dels homes clau d’un equip que entrena des de fa un grapat de temporades Diego Mir. El seu màxim golejador és Formatjé, amb 14 gols, mentre que a la porteria el jove Marc Grau ha estat decisiu en diversos partits. Marc Figa, Aniol Mangas, David Aguilar i Carlos Pérez completen l’equip.

El Barça

Arriba al partit en un bon moment de forma després de començar el 2016 imbatut. Ha sumat tres triomfs i un empat en els partits disputats fins ara i aquest dissabte espera aconseguir tres punts més que el mantinguin en el lideratge de la competició. Ricard Muñoz podrà comptar amb tots els jugadors disponibles, a excepció d’Edu Lamas, per a un matx que a casa no es pot escapar.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - ALCOI::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/es_ES/entradas/evento/4093/session/233042/step1r2?_ga=1.137477427.2051597907.1428528502::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut