ERG Iserlohn - FC Barcelona Lassa: Sense confiances a Alemanya

ERG Iserlohn - FC Barcelona Lassa: Sense confiances a Alemanya

Els blaugranes visiten aquest vespre (20 h) el cuer del grup però saben que no poden relaxar-se si no volen patir un ensurt En les dues visites anteriors a Iserlohn els catalans han guanyat amb comoditat (1-6 i 2-7)

La segona jornada de la Lliga Europea d’hoquei patins es disputa aquest dissabte a Iserlohn. Els homes de Ricard Muñoz visiten la pista de l’actual cuer del grup, que va rebre 21 gols en el seu primer partit a Porto. El marcador, molt ampli, no reflecteix ni molt menys el nivell del campió alemany, que a la seva pista posarà les coses complicades, i més davant de la seva gent, que omplirà la pista de joc amb més de 1.000 persones. Així doncs, no s'hi val a sortir confiat a Iserlohn.

El rival

Compta amb jugadors de gran nivell, gran part dels qual formen part de la selecció alemanya. És l’actual campió de Lliga i, a més, el bloc té molta continuïtat. El seu referent és Sergio Pereira, que lidera l’equip i té un gran xut, i els seus companys Carlos Núñez, Milewski, Fonseca i Costa són els que més minuts juguen. La baixa més important es troba a la porteria, ja que Patrick Glowka, internacional alemany, està sancionat. Tot i el mal debut els homes de Jens Behrendt, volen demostrar a la seva afició el seu nivell real.

El Barça

Sense Matías Pascual, que s’ha quedat a Barcelona per acabar de posar-se a punt físicament, i amb el júnior Sergi Llorca a l’expedició, els blaugranes volen sumar la segona victòria de la primera fase per seguir en trajectòria ascendent i continuar liderant el grup. Els altres nou jugadors del primer equip estan en plenes condicions per tornar d’Iserlohn amb tres punts més i encarar la visita a Porto de la tercera jornada amb les màximes garanties.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut