Enrile PAS Alcoi - FC Barcelona Lassa: Torna l'OK Lliga 127 dies després

Enrile PAS Alcoi - FC Barcelona Lassa: Torna l'OK Lliga 127 dies després

Els blaugranes debuten a l’OK Lliga aquest diumenge (12.30 hores) a la pista d’un Alcoi que fa tres temporades va sorprendre els catalans Començar amb bon peu és clau per a un Barça que és l’actual campió i que lluitarà per revalidar el títol un curs més

Comença la Lliga. Han passat 127 dies des de l’últim partit oficial a l’OK Lliga dels blaugranes i aquest diumenge la competició es reprèn al pavelló Francisco Laporta d’Alcoi (12.30 hores). El Barça Lassa visita aquest diumenge la pista d’un Enrile PAS que és difícil de superar a la seva pista i que ja sap què és esgarrapar punts als catalans. Per tant, cal estar atents des del primer minut de partit.

El rival

Ja s’han vist les cares a la Lliga Catalana, en la qual l’Alcoi hi va participar com a convidat. Els de Ricard Muñoz van vèncer per 7-1 però l’equip de Diego Mir, en constant creixement, de ben segur que posaran les coses molt complicades. Ha mantingut el bloc de la temporada passada i ha incorporat a Gonzalo Pérez, jugador provinent del Cerceda, i també Aniol Mangas, que donaran més grandària a la rotació alcoiana. Liderats per Pere Cañellas i Ferran Formatjé l’equip alacantí compta amb jugadors de primer nivell com David Aguilar, Marc Figa, Carlos Pérez o el porter Marc Grau. La temporada passada va acabar en novena posició i espera repetir o millorar els èxits passats.

El Barça

Arriba amb moltes ganes a aquest inici de temporada. L’equip blaugrana, després de caure a la final de la Lliga Catalana, espera tornar al camí del triomf en el primer partit d’una nova edició de l’OK Lliga 2015/16. Amb el dubte fins a última hora de Sergi Fernández, que ha viatjat amb l’equip, Ricard Muñoz disposarà de tots els seus homes en una visita a Alcoi que, tot i el triomf per 2-8 el curs passat, no es presenta ni molt menys fàcil en la primera jornada de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut