Enrile PAS Alcoi - FC Barcelona Lassa: Estrena amb victòria treballada (3-5)

Pablo Álvarez (2), Marc Gual, Edu Lamas i Pascual han estat els golejadors blaugrana Els de Ricard Muñoz s’han imposat a un rival molt difícil en un partit molt igualat on Pablo Álvarez i Egurrola han marcat la diferència favorable als blaugrana

[[DES_1]]El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha començat amb molt bon peu l’OK Lliga a la complicada pista de l’Enrile PAS Alcoi. Els blaugrana han guanyat el primer partit de la Lliga per 3 a 5 sumant així els primers punts a domicili. Partit molt igualat en el qual els de Ricard Muñoz s’han imposat amb dificultats però que han resolt perfectament.

El Barça s’ha avançat només començar el partit amb un llançament de falta extraordinari de Marc Gual que ha acabat dins de la porteria defensada per Guiri. Cinc minuts després ha empatat l’Alcoi en un contraatac finalitzat per Pere Cañellas. Poc després ha estat Pablo Álvarez qui ha tingut una doble ocasió, sense sort. Al minut 12 de partit, de nou una doble ocasió de Lamas i Pablo Álvarez ha quedat en un no res per l’acció del porter local.

Els dos equips buscaven posar-se per davant, i ha estat l’Alcoi qui ha tingut l’oportunitat més clara amb un penal a favor que Egurrola ha aturat. Una jugada individual de Lamas al contraatac s’ha convertit en el segon gol pels blaugrana amb una bona definició. El Barça dominava els tempos del partit, i ha arribat el tercer gol de Matías Pascual en desviar un xut llunyà de Xavi Costa. Al final de la primera part ha arribat el segon gol de Pere Cañellas en un xut que suposava el 2-3 i retallava distàncies.

Pablo Álvarez i Egurrola decideixen

A la segona part la dinàmica ha estat la mateixa. L’Alcoi ha empatat de nou el partit (3-3) per mitjà de Marc Figa en transformar un penal a favor. Amb les 10 faltes de l’Alcoi, Lucas Ordoñez no ha pogut transformar la falta directa. Ha estat l’expert del Barça, Pablo Álvarez, qui ha transformat el quart gol blaugrana en una falta directa. Aitor Egurrola ha estat providencial després d’aturar dues faltes directes consecutives executades per Ferran Formatjé.

Quan el Barça buscava assegurar la victòria ha arribat el gol de la tranquil·litat, obra de Pablo Álvarez, que ha marcat el cinquè en una mitja volta dins l’àrea. Amb aquest resultat els blaugrana aconsegueixen tres punts molt importants en una pista complicada contra un rival que no els hi ha posat gens fàcil.

Ricard Muñoz s'ha mostrat molt satisfet per la victòria i la feina feta de l'equip i ha declarat: "L'equip ha estat a l'alçada en un partit molt intens on hem tingut moltes ocasions" i, també ha valorat que "l'equip hagi tingut sobretot la sang freda de controlar el partit i l'encert per aconseguir els primers tres punts".

Un dels protagonistes del partit, Pablo Álvarez, ha parlat després del partit destacant el gran paper que ha fet l'equip en una pista tan difícil. "El partit ha estat molt igualat, però per sort hem pogut compactar la defensa i demostrar que juguem com un equip", ha afegit l'argentí.