Els números del Barça Lassa a la pista del Moritz Vendrell

Els números del Barça Lassa a la pista del Moritz Vendrell

Els blaugranes hi ha jugat en 12 ocasions competició de Lliga i s’han emportat el triomf 8 cops Les últimes quatre visites del Barça Lassa a El Vendrell han acabat amb triomf

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 20 hores, la pista del Moritz CE Vendrell en la que serà la 26a jornada de l’OK Lliga. Els homes de Ricard Muñoz arriben a la cita en condicions de poder ser campions de Lliga en el cas que els seus principals perseguidors, el Vic i el Liceo, perdin els seus partits i el Barça guanyi. D’altra banda, el Moritz Vendrell s’està jugant la quarta posició que dóna accés a la Lliga Europea d’hoquei patins per al curs 2016/17.

Resultats positius

El Barça ha visitat El Vendrell en dotze ocasions. Set vegades entre les temporades 1960/70 i 1976/77 i després no va tornar a la localitat del Baix Penedès fins al novembre del 2010, quan el Moritz Vendrell va ascendir a l’OK Lliga. Tot i veure’s les cares en diverses ocasions a la Copa del Rei, pel que fa a la competició nacional els blaugranes ja saben què és vèncer a la difícil pista roig-i-negre.

Les últimes cinc visites s’han saldat amb una derrota (4-3, 2010/11) i quatre victòries seguides, unes d’elles amb més  contundència d’altres. L’1-4 del curs 2011/12 va seguir amb un 3-4 de la temporada 2012/13, que va continuar amb dues golejades en les dues últimes visites: 3-8 el curs 2013/14 i el 2-9 de l’inici del curs passat.

Per tant, el balanç dels de Ricard Muñoz a El Vendrell és de 8 victòries i tan sols quatre derrotes, tres d’elles durant els anys 70.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut