Els dorsals del Barça d’hoquei patins per al nou curs 2015/16

Els dorsals del Barça d’hoquei patins per al nou curs 2015/16

Els jugadors que continuen de la temporada passada no canvien de dorsal i les novetats les aporten els jugador nouvinguts Ordoñez agafa el ‘5’ que duia Raül Marín, mentre que Xavi Costa i Edu Lamas agafen el 6 i el 16, que no tenien propietari

A mesura que avencen els dies de pretemporada es van coneixent nous detalls en relació amb el primer equip d’hoquei patins. Aquest divendres s’han fet oficials els dorsals que lluiran els jugadors del Barça Lassa per a la nova temporada i a les set competicions que disputaran. Els set jugadors que segueixen de la temporada passada -Egurrola (1), Gual (3), Pascual (4), Álvarez (7), Panadero (9), Fernández (10) i Barroso (26)- no canvien de dorsal, mentre que els tres fitxatges per a la nova temporada han fet la seva tria.

El davanter argentí Lucas Ordoñez ha escollit el dorsal número '5', que ha quedat lliure després de la marxa de Raül Marín i el qual ja havia lluït en la seva etapa al Liceo de la Corunya. Un altre davanter i especialista de l’àrea, Xavi Costa, ha escollit el número '6', número amb el qual jugava a Reus i que no tenia propietari aquest últim curs. L’últim reforç, Edu Lamas, que va presentat com a jugador del Barça Lassa amb el número '2', ha escollit finalment el dorsal '16', dia que coincideix amb el del seu naixement.

El primer partit en què es podran veure els jugadors amb les noves samarretes del curs 2015/16 serà el 29 d’agost en el triangular que disputaran els homes de Ricard Muñoz a la pista del Tordera contra l’equip local i l’Andorra. El primer partit oficial al Palau serà el dimarts 1 de setembre a les 21 hores contra el Monbús Igualada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut