Els comptes del Barça Lassa per guanyar l’OK Lliga

Els comptes del Barça Lassa per guanyar l’OK Lliga

El Barça Lassa podria proclamar-se campió de l’OK Lliga aquest cap de setmana si venç al Vendrell i els seus rivals directes punxen L’actual campió té 10 punts d’avantatge sobre el Vic i 11 sobre el Liceo amb 15 punts per disputar-se

El Barça Lassa pot ser campió de l’OK Lliga aquest cap de setmana. Si bé és cert que no depèn d’ell mateix, la possibilitat hi és i tot depèn d’un triomf blaugrana a la pista del Moritz Vendrell i d’una derrota del Club Patí Vic contra l’Igualada i una derrota o empat del Hockey Club Liceo a casa contra el Noia Freixenet. I és que els de Ricard Muñoz compten amb 10 punts d’avantatge sobre els vigatans a falta de 15 per disputar-se i tenen 11 més que els gallecs.

Podria ser al Palau...

Una altra possibilitat en els comptes blaugranes per poder aixecar la tercera OK Lliga consecutiva, la 27a de la història de la secció, és fer-ho al Palau Blaugrana...contra el Club Patí Vic. El fet de que en el tram final de temporada hi hagi molts enfrontaments directes entre els primers classificats pot permetre al Barça Lassa proclamar-se campió abans de l’esperat.

Si a la jornada 26 -la del pròxim cap de setmana 30 i 31 d’abril- els tres primers classificats guanyen els seus partits, el Barça Lassa pot proclamar-se campió el cap de setmana del 7-8 de maig. Rep el Club Patí Vic i, si l’avantatge segueix sent de 10 punts, un triomf sobre els vigatans pot certificar la Lliga per als blaugranes, faci el que faci el Liceo, que si torna a vèncer es trobarà a deu punts del Barça amb nou per disputar-se.

...o a domicili

En cas contrari, a la jornada 28, el Barça Lassa visita el Liceo, a la 29 rep el Reus i a la jornada 30 visita la pista del Lleida. Si segueix amb aquest ritme i aquests resultats, l’OK Lliga tornarà a ser blaugrana més aviat que tard.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut