fcb.portal.reset.password

Aitor Egurrola, durant el sorteig de la Supercopa d'Espanya / FEP.ES

Aquest dissabte s’ha fet l’acte de presentació de l’OK Lliga 2015/16 i el sorteig de la Supercopa d’Espanya, a la Sala Reial de les Caves Freixenet a Sant Sadurní d’Anoia. El rival del FC Barcelona Lassa serà el Moritz Vendrell, el tercer classificat de l’OK Lliga de l’any passat. L’altra semifinal serà entre l’amfitrió i campió de la Copa del Rei, el CP Vic, i el segon classificat de l’OK Lliga, l’HC Liceo. La Supercopa d’Espanya se celebrarà els dies 31 d’octubre i 1 de novembre al Pavelló Olímpic de Vic.

Després del sorteig, Aitor Egurrola, el capità blaugrana present a l’acte, ha dit que “segur que el Moritz Vendrell – FC Barcelona Lassa serà un partit molt igualat.Per altra banda, referent a la Lliga, Egurrola ha afirmat que “l’objectiu número u d’aquest equip és guanyar l’OK Lliga i lluitarem per aconseguir-ho”. La Supercopa és una competició molt atractiva”. L’acte ha comptat amb la presència dels representants de les plantilles de tots els equips de l’OK Lliga, així com també els màxims dirigents de la competició. L’equip blaugrana debutarà el 20 de setembre contra l’Enrile P.A.S. Alcoy.

L’entrenador blaugrana, Ricard Muñoz, ha fet una valoració del rival de semifinals, el Moritz Vendrell. Muñoz ha dit que “en aquest format de Supercopa sabem que no hi ha favorits, serà un partit de cara o creu a unes alçades de temporada que encara no estarem al màxim, però amb molta il·lusió de competir i guanyar”.

El tècnic també ha parlat de l’OK Lliga de la qual ha dit que “és una lliga molt competida, segurament és la millor lliga del món amb diferència. Hi ha grandíssims jugadors, grandíssims entrenadors i grandíssimes estructures de clubs”. “Potser és massa aviat per valorar qui seran els favorits, però els que estem habituats com el Liceu, el Voltregà, el Vic i el Vendrell optaran a tot. Esperem que sigui una lliga disputada i l’espectacle sigui el gran valedor”, ha afegit Muñoz.


Presentació OK Lliga by fcbarcelona
Tornar a dalt