fcb.portal.reset.password

Diversos jugadors, atenent els mitjans de comunicació / VÍCTOR SALGADO-FCB

Aquest dimarts, al Palau Blaugrana, s’ha celebrat el tradicional Media Day obert als mitjans informatius. Els jugadors del Barça Lassa d’hoquei han parlat durant tres quarts d’hora amb la premsa que s’ha aplegat al Palau per conèixer les impressions dels jugadors barcelonistes, que esperen amb moltes ganes aquesta competició, la qual no aconsegueixen des del 2012. Els quarts de final de la Copa es jugaran dijous contra l’Igualada (21.15 hores).

Egurrola: "Com a capità em falta aixecar la Copa però no ho tinc com una espina clavada"

Aitor Egurrola, capità del Barça Lassa, és juntament amb Beto Borregán el jugador que més títols ha guanyat, un total de 58. Però des que és capità del primer equip hi ha un títol que el Pop no ha aixecat mai: “No ho tinc com una espina clavada ni interioritzat, la il·lusió no és per aixecar-la sinó perquè aquest equip continuï guanyant i mantenir la dinàmica guanyadora. L’Igualada és un equip de resultats molt curts, és un equip que se sent còmode contra equips teòricament superiors i seran perillosos”, comenta el porter de l’equip blaugrana.

Pablo Álvarez: "Ara estem bastant forts, compactes i ens surt bé el joc que volem fer"

Pablo Álvarez, per la seva banda, ha comentat: “Afrontem la competició amb moltes ganes perquè fa uns anys que se’ns resisteix la Copa i ara estem bastant forts, compactes i ens surt bé el joc que volem fer”. “No hi ha marge d’error i haurem de fer una bona defensa per superar l’Igualada, un equip molt perillós, que defensa molt bé i que competeix fins a l’últim segon”, ha afegit el davanter argentí.


FCB Hoquei: Media Day prèvia Copa del Rei por fcbarcelona
Tornar a dalt