El Manlleu, el Girona i l’Alcobendas visitaran el Palau el pròxim curs 2016/17

El Manlleu, el Girona i l’Alcobendas visitaran el Palau el pròxim curs 2016/17

La Primera Divisió ja ha acabat i l’equip d’Osona, el de Girona i el madrileny seran nous rivals del Barça Lassa el curs vinent

El Barça Lassa d’hoquei patins ja coneix els tres nous rivals que disputaran l’OK Lliga el curs 2016/17, els tres equips que s’han guanyat el dret de disputar la màxima categoria de l’hoquei patins estatals. Es tracta del Club Patí Manlleu, el City Lift Girona i l’Ibericar Reicomsa Alcobendas de Madrid.

Retorn immediat

El Manlleu ha estat tan sols una temporada a la categoria de plata després del descens en el curs 2014/15. Aquest curs 2015/16, a la Primera Nacional, ha estat un dels equips punters de la competició i sempre ha estat a la part alta juntament amb el Barça Lassa B, el campió de Lliga. L’equip osonenc ha tingut en l’exblaugrana Marc Julià, amb 40 gols, el seu màxim realitzador.

Històric Girona

El City Lift Girona debutarà per primer cop a la seva història a l’OK Lliga. I és que l’equip gironí, entrenat per l’exblaugrana Ramon Benito, ha fet una temporada realment bona i ha finalitzat en 3a posició amb 51 punts. El seu màxim golejador ha estat Raúl Pelícano, amb 40 gols, i dues de les peces clau a l’equip han estat l’experimentat porter Jaume Llaverola, Josep Hernández o Manel Garcia.

Madrid torna a l’OK Lliga

L’Alcobendas madrileny torna a la màxima categoria 12 anys després. I és que l’equip de la Comunitat de Madrid ha estat el quart classificat amb 50 punts i s’ha beneficat de la cessió de la plaça del Barça B a l’equip que finalitzés en quarta posició. L’ascens va arribar gràcies a un gol de Marcos López, el seu màxim golejador (38), a tres minuts per acabar l’últim matx que van disputar contra el Mataró (3-2).

Així doncs, tots tres equips visitaran el Palau Blaugrana el pròxim curs 2016/17 que encara no té data d’inici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut