El Hockey Breganze, el primer rival del Barça Lassa en una nova edició de la Lliga Europea

El Hockey Breganze, el primer rival del Barça Lassa en una nova edició de la Lliga Europea

El format de la competició és el mateix dels últims anys amb una primera fase, quarts de final i la Final Four El Breganze, guanyador de la Supercopa d’Itàlia i actual líder de la Lliga Italiana, el primer rival dels blaugranes

Aquest diumenge torna a escena la Lliga Europea d’hoquei patins, competició que el Barça Lassa d’hoquei ha aconseguit en un total de 21 ocasions, les dues últimes de manera consecutiva. La millor competició europea de clubs començarà al Palau per als de Ricard Muñoz, que rebran diumenge, a les 12.30h, el Hockey Breganze italià en el primer matx d’aquesta competició.

En aquesta primera fase, la Lliga Regular, els punts van molt cars i els catalans són conscients que no poden deixar escapar cap punt i menys del Palau Blaugrana. Els altres rivals dels blaugranes en aquest grup són el Porto, on hi milita Reinaldo Garcia, i també l’Iserlohn alemany.

El format de la competició

És l’habitual de les últimes temporades. Un total de 16 equips dividits en quatre grups amb quatre participants. Els dos primers de cada grup a la Lligueta regular es classifiquen per als quarts de final. Els guanyadors d’aquests quarts es troben després a la Final Four, que coneixerà la seu un cop es coneguin els equips participants. Per tant, hi haurà 6 partits a la primera fase, dos en els quarts de final i dos a la Final Four per a un total de 10 per als equips que arribin a la final.

En el cas del Barça, els de Ricard Muñoz ja saben que en el cas de classificar-se entre els dos primers a la primera fase se les hauran en els quarts de final amb el grup D, on hi militen equips d’entitat com el Liceo de la Corunya, l’Oliveirense portuguès, el Viareggio italià i el Basilea. Acabar com a primer classificat del grup permet tenir el partit de tornada dels quarts a casa.

El primer rival

El Hockey Breganze, actual campió de la Supercopa italiana i líder de la Lliga italiana, ha patit una petita sacsejada aquest estiu respecte el curs passat en què es va veure les cares amb el Barça a les semifinals de la Final Four de la Lliga Europea. Mirco de Girone ha substituït Guillem Cabestany -que entrena el Porto- a la banqueta italiana i ha incorporat dos jugadors catalans com Álvaro Borja Giménez, que jugava al Bassano, i Gerard Teixidó, que jugava al Saint Omer francès, a més del porter Alberto Zanin.

D’altra banda, ha perdut jugadors com l’exblaugrana Jordi Adroher, Cacau o Sergio Silva i manté la seva columna vertebral formada pel porter internacional Gnata, ‘Tonchi’ de Oro, Dal Santo o els germans Cocco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut