El duel Igualada HC – FC Barcelona Lassa, un clàssic de gairebé noranta partits

El duel Igualada HC – FC Barcelona Lassa, un clàssic de gairebé noranta partits

Tots dos equips s’han enfrontat al llarg de la història en 87 ocasions amb 56 triomfs del Barça, 23 de l’Igualada i vuit empats Els blaugranes fa tres temporades seguides que guanyen a Les Comes i ho han fet en sis de les últims deu visites

Aquest dissabte, a les 21 hores, el Barça Lassa visita Les Comes, la pista de l’Igualada Calaf Grup. Els homes de Ricard Muñoz, que són segons a l’OK Lliga a un punt de Club Patí Vic, que té un partit menys, són conscients de la dificultat de la pista de l’Anoia, una de les històriques de la competició i en la qual els blaugranes no poden fallar per no perdre terreny al campionat de Lliga. Al llarg de la història, en el total de les competicions, Igualada i Barça s’han enfrontat en 87 ocasions amb 56 triomf blaugranes.

Les últimes 10 visites

Si comptem només els últims deu partits de Lliga disputats a Igualada, el Barça té un balanç positiu gràcies a sis triomfs, un empat i tres derrotes. Cal destacar que, en les últimes tres visites, els de Muñoz han sortit victoriosos per 1-3, 2-8 i 3-5 del curs passat, en què els blaugranes van remuntar un 2-0 després del descans. L’última derrota a Les Comes va ser l’11 de març del 2012 quan els locals van vèncer per 4-2 en un partit en què Edu Fernández i Pelícano van ser els botxins blaugranes. Cal recordar que aquella va ser la primera derrota de la temporada d’un Barça que es va acabar proclamant campió de l’OK Lliga amb solvència.

35 partits com a visitant

El d’aquest dissabte serà el partit número 35 del Barça Lassa a Igualada en partit oficial. Amb 20 victòries a domicili -l’Igualada ha superat els blaugranes en 12 ocasions i hi ha hagut tres empats- de 35 enfrontaments l’equip del Palau sap què és guanyar a Igualada però també sap que es una de les pistes més complicades de visitar i on es poden guanyar o perdre títols.

L’Igualada, per la seva banda, ocupa actualment la 12a posició de l’OK Lliga amb 9 punts en els set partits disputats. Una de les dades a destacar és que tan sols ha rebut 21 gols en contra, xifra que situa els de Ferran López –que ha substituït a la banqueta a Francesc Monclús- com una de les millors defenses del campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut