El CH Caldes visitarà el Palau Blaugrana per primer cop a la seva història

El CH Caldes visitarà el Palau Blaugrana per primer cop a la seva història

Mai abans els blaugranes s’han enfrontat als calderins al coliseu blaugrana, al qual jugaran per primer cop Durant els anys 70 el CN Caldes de Montbui va jugar contra el Barça a la Divisió d’honor, però no el CH Caldes

El Recam Làser CH Caldes visitarà aquest diumenge 27 de setembre, a les 12.30 hores, el Palau Blaugrana. Serà el primer cop a la història que l’entitat calderina, entrenada per Eduard Candami, jugui contra el FC Barcelona Lassa al coliseu blaugrana. I és que el Caldes ha aconseguit dos ascensos en dos anys, passant de la Lliga Nacional Catalana a Primera Divisió el curs 2013/14 i arribant a l’OK Lliga després d’assolir una meritòria tercera posició a Primera Nacional la temporada 2014/15.

Així doncs, la progressió i el creixement del CH Caldes és un fet i aquest curs 2015/16 visitarà el Palau Blaugrana per primera cop a la seva història. A principis de setembre el Barça Lassa de Ricard Muñoz va disputar la tercera jornada de la Lliga Catalana al pavelló de la Torre Roja imposant-se per un ajustat 0-1 en la que va ser la primera visita del Barça a Caldes de Montbui en més de trenta anys, ja que durant la dècada dels 70 el CN Caldes de Montbui va disputar la Divisió d’Honor i es va enfrontar al Barça en 15 partits.

La primera visita del Recam Làser CH Caldes al Palau Blaugrana es podrà seguir per televisió amb la retransmissió en directe per Barça TV i també per internet mitjançant l’streaming. A més, l’entrada al Palau Blaugrana és gratuïta per a tots els socis del FC Barcelona.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - CALDES::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4093/session/233034/step1r2?_ga=1.144285238.2051597907.1428528502::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut