El Barça Lassa s’enfrontarà al Hockey Club Liceo als quarts de final de la Lliga Europea

El Barça Lassa s’enfrontarà al Hockey Club Liceo als quarts de final de la Lliga Europea

L’equip gallec va acabar com a primer classificat del seu grup gràcies al ‘goal-average’ i serà el pròxim escull dels blaugranes a Europa L’anada serà el 5 de març al Palau Blaugrana i la tornada, el 2 d’abril a Riazor

El Barça Lassa ja coneix el seu rival als quarts de final de la Lliga Europea d’hoquei patins. Serà el Hockey Club Liceo, un vell conegut per als blaugranes, l’equip amb el qual es jugarà una plaça per a la Final Four, que encara no té seu definida. L’anada es disputarà al Palau Blaugrana el pròxim 5 de març, i la tornada serà el 2 d’abril.

Primer per 'average'

El Hockey Club Liceo va començar l’última jornada de la primera fase de la Lliga Europea en la segona posició, però empatat amb l’Oliveirense. La igualtat entre els dos equips ha estat un fet, ja que estaven empatats a victòries i gols. En l’última jornada, però, l’equip de Carlos Gil va exhibir potencial ofensiu i va golejar per 13-1 el Basilea, amb una renda important de gols que no va poder superar l’Oliveirense, que va guanyar per 5-3 el Viareggio italià. Tots dos equips van sumar 15 punts.

Rival habitual

A banda de disputar-se molts títols en els últims anys, el Barça i el Liceo també saben què és trobar-se a Europa. El precedent més recent va ser també als quarts de final de la Lliga Europea del curs 2012/13. Tot i que aleshores el factor pista va ser favorable als blaugranes, l’eliminatòria va ser molt igualada. A Riazor el partit va ser molt intens i va acabar amb 2-2, i a la tornada, a Barcelona, el Barça va ser superior amb el 5-3 final que va suposar la classificació per a la final a quatre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut