fcb.portal.reset.password

Pablo Álvarez, saliendo del avión / VÍCTOR SALGADO-FCB

El Barça Lassa ja és a Lisboa, ciutat que acollirà la Final Four de la Lliga Europea 2015/16. L’equip que entrena Ricard Muñoz busca aquest cap de setmana la 22a Lliga Europea de la història de la secció, tot i que no serà gens fàcil per la gran entitat dels rivals. I és que el Benfica, l’amfitrió, serà el rival dels catalans el dissabte (16h, Esport3) en la primera semifinal de la final a quatre. El Pavilhâo Fidelidade, per cert, estarà ple i ja no hi ha entrades a la venda.

Sessió d’entrenament

I és que aquest mateix divendres, un cop l’expedició hagi dinat i s’hagi instal·lat a l’hotel de concentració, farà una sessió d’entrenament de 18 a 19 hores –una hora menys a Lisboa- en què l’equip català provarà la pista del Pavilhâo Fidelidade, on el curs 2014/15 va vèncer per 1-3 en partit de la primera fase de la Lliga Europea.

11 jugadors disponibles

Ricard Muñoz ha convocat un total d’11 jugadors per a la Final Four. Als 9 jugadors disponibles de la primera plantilla (Egurrola, Gual, Pascual, Ordoñez, Costa, Álvarez, Panadero, S. Fernández i Barroso) també s’hi han unit els júnior Sergi Llorca i Nil Roca, habituals a les convocatòries des del mes de desembre per la lesió d’Edu Lamas. Aquest últim per cert, també ha viatjat per donar suport als seus companys.


FCB Hoquei: arribada a Lisboa by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();