El Barça d'hoquei patins iniciarà la pretemporada aquest dilluns, 10 d'agost

El Barça d'hoquei patins iniciarà la pretemporada aquest dilluns, 10 d'agost

Dilluns es faran les proves mèdiques i a la tarda, a les 18 hores, el primer entrenament de la temporada El primer partit amistós es disputarà el 29 d'agost amb un triangular amb el Tordera i l'Andorra

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins de Ricard Muñoz iniciarà la pretemporada dilluns, dia 10 d’agost, a les 10 hores, amb les proves mèdiques que es duran a terme al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A la tarda, a partir de les 18 hores, els homes de Ricard Muñoz s’exercitaran per primer cop sobre el parquet del Palau Blaugrana, i els primers minuts de la sessió seran oberts als mitjans informatius. Durant tota la setmana els blaugranes faran sessions vespertines a Barcelona, mentre que del 17 al 22 d'agost marxaran cap a El Montanyà per realitzar el tradicional 'stage' de pretemporada a la localitat de Seva.

El primer partit amistós que disputaran els actuals campions de Lliga i de Lliga Europea serà un triangular en el qual s'enfrontaran al Tordera i a l'Andorra el 29 d'agost. El primer partit oficial arribarà el dimarts 1 de setembre, amb la disputa del primer partit de l'Hoquei Lliga Catalana, contra l'Igualada al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut