Egurrola i Panadero: capitania, experiència i màxima il·lusió

Egurrola i Panadero: capitania, experiència i màxima il·lusió

Els dos membres del Barça Lassa amb més experiència al Palau Blaugrana afronten una nova temporada amb el repte de continuar sumant èxits

Aitor Egurrola i Sergi Panadero. ‘El Pulpo’ i ‘Pana’ són els dos noms i les dues cares que acumulen més temps vinculades a la secció blaugrana d’hoquei patins i, per galons al vestidor i títols al palmarès, són els dos capitans del FC Barcelona Lassa. La completa experiència a l’elit de l’hoquei no els priva, però, d’encarar un nou curs amb la màxima il·lusió. Serà la seva 18a i 13a temporada al Palau Blaugrana, respectivament.

“Afronto la temporada amb una il·lusió màxima, amb les mateixes ganes que el primer any”, assegura Sergi Panadero, que ja compta els dies que falten per poder competir els set títols que s’afronten aquesta temporada.

Un missatge clar

El porter d’origen basc i el jugador osonenc tenen clar que, sense mantenir la línia d’humilitat i treball de les últimes temporades, els resultats no arribaran. Segons els dos membres de l’equip amb més anys al Palau, la paraula clau que hi ha d’haver dins el vestidor és “il·lusió”. “Aconseguir els set títols de set és una il·lusió, no un objectiu”, subratlla Egurrola. “Nosaltres treballem per ser competitius i optar a tots els títols és un repte que s’ha de gaudir”, afegeix Panadero.

Integració dels nous companys

Egurrola i Panadero, com a capitans, són els principals responsables de l’adaptació dels tres jugadors nous (Xavi Costa, Lucas Ordoñez i Edu Lamas) a la disciplina blaugrana. “S’estan adaptant bé, han començat fa poc i crec que les coses s’estan fent bé. Nosaltres els ho hem de posar el més fàcil possible”, explica un Panadero que va debutar al Palau Blaugrana el llunyà 24 d’octubre de 2003 en un partit d'OK Lliga contra el Cibeles asturià (6-3 i gol de penal de l’ex del Voltregà). Egurrola, que va recollir el testimoni de Borregán per dur el braçal de capità fa dues temporades, va debutar el 31 d’octubre de 1998 al Palacio de Deportes de Riazor.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut