Descobrim com serà l’OK Lliga 2015/16 per al Barça Lassa

Descobrim com serà l’OK Lliga 2015/16 per al Barça Lassa

Els blaugranes, vigents campions, defensaran el títol davant d’equips de primer nivell i que s’han reforçat a consciència El Lloret, el Caldes i el Maçanet, els tres nouvinguts a la millor competició nacional d’hoquei patins del món

Aquest cap de setmana torna l’OK Lliga. Seran 30 partits frenètics amb l’inici de la competició a Alcoi aquest diumenge i amb final a la pista del Lleida. El Barça Lassa de Ricard Muñoz, que defensa el títol per segona temporada consecutiva i que compta amb tres reforços de primer nivell com Eduard Lamas, Xavi Costa i Lucas Ordoñez, és un dels aspirants a aconseguir el títol i al davant tindrà grans equips que de ben segur lluitaran per proclamar-se campions de la considerada millor Lliga d’Europa.

Solidesa del Liceo

El Liceo de la Corunya, que la temporada passada va ser el gran rival dels blaugranes, han canviat diverses peces de l’equip. La marxa d’Edu Lamas a Barcelona i del porter Valentín Grimalt al Matera italià han estat compensades amb l’arribada del jove argentí Germán Nacevich, de Dava Torres, que prové del Vic i del també porter Iñaki Ojanguren. Compta amb una columna vertebral que combina experiència i joventut amb gol com Josep Lamas, Jordi Bargalló, Toni Pérez, Pau Bargalló, Oriol Vives i un porter de primer nivell com Xavi Malian. Entrenats per Carlos Gil el Liceo seguirà sent un dels equips referents de la competició.

Un Vic sense Titi Roca

La retirada del capità vigatà Titi Roca és una de les notícies d’aquesta nova temporada. L’equip de Ferran Pujalte perd un referent durant més d’una dècada però ha incorporat el jove de vint anys Martí Casas, un dels màxims golejadors del curs 2014/15 amb el Mataró (38 gols). Manté també la seva estructura defensiva i ofensiva amb l’internacional Carles Grau a la porteria i els experimentats Mia Ordeig, Romà Bancells o Cristian Rodríguez a pista. A més, també compta amb jugadors joves i de gran nivell com Ferran Font, Jordi Burgaya o Roger Presas i de la mà de Ferran Pujalte tornaran a ser un rival realment complicat de superar.

Vendrell i Reus, també aspirants

El Reus Deportiu, com és habitual, serà un dels equips a batre i aquest nou curs compta amb dos exblaugranes, un a la banqueta i l’altre a la pista. Enrico Mariotti dirigirà l’equip reusenc i Raül Marín, serà un dels jugadors franquícia del conjunt del Baix Camp, que disputarà la CERS i que és un clar aspirant a lluitar pel títol. Pel que fa al Moritz Vendrell, a la Lliga Catalana el conjunt de Guillem Pérez ja va demostrar del que és capaç i tant a l’OK Lliga com a la Lliga Europea seran un rival a tenir en compte.

Sense descartar cap dels altres 11 equips com el Cerceda, el Voltregà, el Vilafranca, l’Alcoi, el Lleida, el Calafell, el Noia Freixenet, el Lloret, el Maçanet i el Caldes, l’OK Lliga es presenta com una de les edicions més emocionants dels últims anys i segueix sent un dels grans objectius dels Barça Lassa de Ricard Muñoz que lluitarà per la seva tercera Lliga de forma consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut