Club Patí Vic - FC Barcelona Lassa: El millor partit per tancar el 2015

Club Patí Vic - FC Barcelona Lassa: El millor partit per tancar el 2015

Els de Ricard Muñoz visiten la pista del líder de la competició amb el gran repte de vèncer i acabar el 2015 com a primer classificat El matx, ofert en directe per Esport3 (20.30 h), reedita la final de la Lliga Europea del curs passat a Bassano

No hi pot haver millor partit per tancar el 2015. Un Club Patí Vic - FC Barcelona Lassa sempre ve de gust, i més quan hi ha el lideratge de l’OK Lliga en joc (20.30 h, Esport3). I és que els locals, entrenats per Ferran Pujalte, sumen 29 punts en onze jornades i en tenen dos més que el Barça Lassa i el Liceo, que n’han aconseguit 27 fins al moment. Per tant, un triomf blaugrana a la pista del Patí Vic pot canviar la tendència de la Lliga i permetre als blaugranes liderar o coliderar la competició abans de tancar el 2015.

El rival

Sap a què juga, té un esquema clar de joc i compta amb jugadors de primer nivell. A més, combina experiència i joventut, un còctel que de moment els està donant grans resultats a la Lliga Europea i a l’OK Lliga. El seu màxim realitzador és Ferran Font, amb 15 gols, i el segon màxim golejador és Cristian Rodríguez. El davanter català va jugar durant set temporades a les categories inferiors blaugrana i des de fa diverses temporades és un dels referents de l’equip vigatà. No cal oblidar l’exblaugrana Mia Ordeig, que aporta defensa, experiència, passada i gol, Romà Bancells, un jugador molt sòlid, i Carles Grau, el porter menys golejat.

El Barça

Amb la baixa de llarga durada d’Edu Lamas, que es perdrà aproximadament quatre mesos de competició, la convocatòria la completarà el júnior Nil Roca, que ja ha jugat diversos partits aquest curs. Cal recordar, a més, que el Barça Lassa ha aconseguit el triomf a Vic en les últimes cinc temporades, però també és conscient que prèviament també va estar un període de cinc anys sense vèncer al pavelló olímpic de Vic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut