El Barça Lassa d’hoquei conquereix el 20è títol de la Copa del Rei

El Barça Lassa d’hoquei conquereix el 20è títol de la Copa del Rei

Els de Ricard Muñoz aixequen el tercer títol d’aquesta temporada i tornen a guanyar la Copa després de quatre temporades

El Barça Lassa d’hoquei ha conquerit la Copa del Rei després de superar per 4-1 el Vic a la gran final. Un títol que significa el 20è de la història del Club, el tercer d’aquesta temporada i el primer trofeu del torneig del KO que aixeca Egurrola com a capità. I és que els homes de Ricard Muñoz ja han guanyat aquest curs la Copa Continental, la Supercopa d’Espanya i la Copa del Rei.

Els blaugranes han realitzat una Copa perfecta després d’haver superat amb claredat els quarts i les semifinals (8-0 i 6-1). Aquest diumenge els blaugranes s’han pogut treure l’espina clavada de les dues anteriors finals perdudes (2014 i 2015) i la tercera ha estat la bona en una final que ha estat la reedició del curs passat, però aquest cop amb els blaugranes com a campions.

A més, el destí ha fet que 11 anys després es repetís la mateixa final, amb els mateixos protagonistes i el mateix campió. Aleshores els blaugranes es van imposar per 2-0 als vigatans. El Barça no guanyava el títol de la Copa del Rei des de la temporada 2011/12, en què van superar el Noia Freixenet a la final (3-2). En els últims cinc anys els barcelonistes han estat presents a la final en quatre ocasions. Des de l’entrada del nou segle, el Barça ha guanyat vuit títols de Copa en 16 anys (2000, 2002, 2003, 2005 2007, 2011, 2012 i 2016). Una clara mostra de qui és el gran dominador d’aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut