Aitor Egurrola: “Necessitem la gent del Palau per remuntar”

Aitor Egurrola: “Necessitem la gent del Palau per remuntar”

El capità del Barça Lassa d’hoquei fa una crida a l’afició de cara al partit de tornada de la final de la Copa Continental “La pista no estava en condicions; no és excusa perquè era per a tots dos equips, però ens ha afectat molt”, admet el capità

Aitor Egurrola i els altres no jugadors de la plantilla han marxat de Lisboa decebuts. Pel resultat, per com ha anat el partit i perquè no era el que l’equip esperava. Però, tot i així, no hi ha temps per a lamentacions, ja que els blaugranes tindran un nou repte dimarts, a les 18 hores contra el CP Voltregà, i dissabte, a les 16.15 hores, en la que ha de ser la primera gran remuntada del curs.

Ha estat un partit molt complicat. Ja sabíem que hi hauria un gran ambient. La pista no estava en condicions. No és excusa, perquè era per a tots dos equips, però ens ha afectat molt, no hem pogut fer el nostre joc”, ha explicat el capità Aitor Egurrola, que ha defensat a un gran nivell la porteria blaugrana però que no ha pogut fer res per aturar els dos gols locals.

Pel que fa al resultat, Egurrola admet: “Ha estat un resultat curt, com esperàvem, i la mala sort, que ha caigut del seu costat”. Finalment, el Pop fa una crida perquè dissabte el Palau Blaugrana sigui el de les grans ocasions: “Esperem un partit de tornada al Palau amb un gran ambient, com el que ells han tingut aquí. Necessitem la nostra gent per remuntar”, ha conclòs el porter blaugrana.

Ricard Muñoz

A continuació repassem les declaracions més destacades de l’entrenador del Barça Lassa d’hoquei patins:

“No hem assolit l’objectiu. Volíem treure un resultat positiu i marxem amb un desavantatge de 2-0. És un nou repte per superar al Palau el dissabte que ve”.

“Ha estat un partit equilibrat. Ells han tret rendiment del joc en situacions exteriors. Marxem amb confiança que ho podem capgirar”.

“L’afició serà clau. Els han animat molt, els ha donat aire en moments del partit. El Palau, quan la gent ens dóna suport, és inexpugnable. Sense la gent del Palau serà realment difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut