fcb.portal.reset.password

Aitor Egurrola animant durant el partit / VICTOR SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Aitor Egurrola han parlat davant els mitjans informatius després de la final de la Lliga Catalana que ha acabat amb derrota blaugrana. El tècnic ha considerat que el partit ha estat “una final molt disputada, on hem fet una primera part millorable i a la segona part hem sortit més endollats”. Ricard ha declarat que havien fet un bon partit: “Havíem agafat una bona renta de gols, però la pilota aturada ens ha penalitzat moltíssim”.

El tècnic blaugrana ha reconegut que “l’equip ha de seguir millorant perquè encara hi ha coses per fer”, i ha afegit que “a tots els equips els penalitza el fet d’haver de jugar dos partits d’aquesta intensitat, però són dues proves per començar la lliga”. Per últim ha remarcat que “l’equip ha estat a un grandíssim nivell i s’ha lluitat tot i més”.

Un toc d’atenció

Per la seva banda, el capità blaugrana, Aitor Egurrola ha parlat de les jugades decisives del partit i els ànims del vestuari després de la derrota. “Teníem el partit controlat, però són d’aquells partits que es tornen bojos i amb el 6 a 3 l’hauríem d’haver matat”, ha afegit Egurrola.

El capità blaugrana ha confessat que “estem tocats, però sabent que el que toca ara és aixecar-se”, en un moment complicat per als blaugrana, que han tingut el títol a tocar. “El nostre principal repte és l’OK Lliga i esperem que aquest només hagi estat un toc d’atenció”, ha sentenciat Egurrola.

“A la segona part havíem arribat més frescos que ells. No atribuiria les culpes de la derrota al cansament de disputar dos partits tan seguits”, fent referència al cansament i el gran esforç físic desplegat per l’equip aquest cap de setmana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();