Acaba una ratxa increïble de 20 partits sense perdre a la Lliga Europea

Acaba una ratxa increïble de 20 partits sense perdre a la Lliga Europea

Els de Ricard Muñoz, amb la derrota a Porto, posen punt final a una ratxa de dos anys de durada i amb dos títols al sarró El Porto ha estat protagonista de la ratxa: va començar i acabar després de jugar contra ells

Vuit partits del curs 2013/14, deu partits de la temporada 2014/15 i dos partits de l’actual temporada per a un total de vint duels sense conèixer la derrota. Aquest dissabte el Barça Lassa d’hoquei patins va posar punt final a dos anys seguits imbatut, sense tastar la derrota. El Porto, per la seva banda, ha estat protagonista tant a l’inici com al final. La derrota a Porto fa dues temporades (6-2) va suposar l’inici de dos anys –en tres temporades diferents– sense perdre, i l’1-0 de la tercera jornada ha suposat el final de 20 partits històrics.

Dos títols

La gran ratxa de partits ha servit, i de molt, als homes de Ricard Muñoz. I és que en aquest període de temps els blaugranes han aconseguit dues Lligues Europees de manera consecutiva, fet realment difícil i que no és gens habitual en l’hoquei modern. Victòries sonades com el 7-0 al Porto al Palau el curs 2013/14 en Lliga Regular, el 3-1 a la final, també contra el Porto aquell mateix curs, o triomfs de prestigi com l’1-3 a la pista del Benfica la temporada 2014/15, que va acabar amb un 4-3 a la final de Bassano contra el Club Patí Vic.

En aquests vint partits seguits imbatuts hi han participat set jugadors de la  plantilla actual: Aitor Egurrola, Sergi Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Sergi Panadero i Xavi Barroso. A partir del pròxim 12 de desembre, amb la visita del Porto, els de Ricard Muñoz esperen que torni a començar una ratxa igual o millor que aquesta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut