Acaba una ratxa històrica de 7 anys sense conèixer la derrota al Palau en Lliga Europea

Acaba una ratxa històrica de 7 anys sense conèixer la derrota al Palau en Lliga Europea

Feia 7 anys que els blaugranes no perdien a casa en Lliga Europea i la ratxa d’imbatibilitat ha estat de 26 partits Els blaugranes confien a començar de nou una ratxa triomfal i de llarga durada el pròxim 16 de de gener a la pista del Breganze

El Barça Lassa d’hoquei patins va posar punt i final aquest dissabte, amb la derrota contra el Porto per 1-2, a una ratxa històrica com a local a Europa. Un total de 26 partits sense perdre (23 victòries i tres empats) en set anys. És a dir, des del 2008 que els blaugranes no perdien un partit a casa i va ser contra el pròxim rival de dissabte, el Club Patí Vic. Va ser el 15 de novembre d’aquell any quan l’equip vigatà va vèncer per 2-3 al Palau. Des d’aquell llunyà 2008 un total de 26 partits com a local que han suposat, a final de temporada, un total de tres Lligues Europees (2010, 2014 i 2015).

7 anys imbatuts

La primera victòria del Barça a la Lliga Europea després de l’ensopegada al Palau la temporada 2008/09 va ser contra l’Iserlohn, un vell conegut que haurà de tornar a Barcelona el pròxim mes de febrer. En aquesta ratxa històrica com a local hi ha participat un grapat de jugadors, però només dos d’ells han participat activament degut al munt de temporades que porten defensant els colors blaugranes: el porter Aitor Egurrola i el mig Sergi Panadero. Pel que fa als entrenadors, tots ells han tingut l’honor d’haver participat en aquesta xifra històrica: Quim Paüls, Ferran Pujalte, Gaby Cairo i Ricard Muñoz.

El desig de començar de nou

Després de veure’s superat pel Porto, el pròxim repte dels catalans serà vèncer a Itàlia, a la pista del Breganze, per assegurar la classificació per als quarts de final. I un cop aconseguida, començar de nou una gran ratxa de victòries com l’anterior. El sis de febrer del 2016 l’ERG Iserlohn els de Ricard Muñoz volen tornar a vèncer a casa, garantia per poder assolir els reptes plantejats pel millor equip del món d’hoquei sobre patins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut