fcb.portal.reset.password
Marc Gual es disposa a xutar la bola en un partit al Palau

Gual, en el darrer partit disputat al Palau / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dissabte toca sobreposar-se a tots els contratemps: a les absències de Reinaldo García i Sergi Panadero, lesionats; al cansament acumulat després d’un inici de temporada molt exigent, i a la qualitat del rival, un Vilafranca Capital del Vi amb molt d’ofici. Tot i així, el Barça manté l’ambició i vol sumar a la capital de l’Alt Penedès la tercera victòria consecutiva a l’OK Lliga (20.30 hores).

De moment, la trajectòria blaugrana a la competició de la regularitat és impecable. Victòries clares a la pista del Moritz Vendrell (2-9), i al Palau, contra el Calafell Tot L’Any (9-2). En canvi, el Vilafranca Capital del Vi va oferir una bona imatge contra l’Enrile Pas Alcoi (6-1) però a la segona jornada va sortir capcot de la pista del Monbus Igualada (6-1).

Experiència al servei de l’equip

El conjunt de Jordi García s’ha reforçat aquest estiu amb Roger Rocasalbas i Rubén Fernández, completant una plantilla equilibrada, amb molta experiència a l’OK Lliga. Caldú, Navarro, Esteva o Galán es complementen bé amb els més joves, com Vázquez o Camps, i la combinació dóna com a resultat un equip perillós, que a la seva pista plantarà cara a qualsevol rival.

Tornar a dalt