Moritz Vendrell – Barça: Plat fort per començar l’OK Lliga 2014/15

Moritz Vendrell – Barça: Plat fort per començar l’OK Lliga 2014/15

El conjunt blaugrana debuta aquest dimecres a la competició de la regularitat en una de les pistes més difícils de la Lliga (21 hores) Pere Varias dirigeix un Moritz Vendrell renovat, amb Eloi Mitjans com a principal cara nova

El calendari no dóna treva al Barça d’hoquei patins. Després d’adjudicar-se la Supercopa d’Espanya a Reus i de disputar el partit d’anada de la Copa Continental a la pista del Noia Freixenet, aquest dimecres toca focalitzar l’atenció en el primer partit de l’OK Lliga 2014/15. Els de Ricard Muñoz visiten una de les pistes més complicades de la competició, la d’un sempre competitiu Moritz Vendrell.

El conjunt vendrellenc ha fet canvis però ja va demostrar a les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra el Liceo que manté les aspiracions. Pere Varias ha agafat el relleu de Guillem Cabestany a la banqueta i l’equip s’ha reforçat amb Eloi Mitjans, referent del Noia Freixenet i qui aquest estiu va decidir canviar d’aires, i amb dos jugadors procedents del filial blaugrana (Guillem Fox i David Martínez). Per contra, ha perdut Xevi Puigbí i Eloi Albesa, entre d’altres.

Un rival sòlid i perillós a la contra i a bola aturada

Els blaugranes, amb el dubte seriós de Reinaldo García, amb una fractura al quart dit del peu esquerre, saben que es trobaran un rival molt sòlid en defensa i amb un contraatac perillós. A més, el Moritz Vendrell té molta pólvora a bola aturada, amb Sergio Miras com a gran especialista. Dissabte a les 12.30 hores, el Barça té el partit de tornada de la Copa Continental al Palau. Abans, aquest dimecres, toca centrar-se en la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut