Una setmana per carregar les piles

Una setmana per carregar les piles

Els homes de Ricard Muñoz gaudiran de set dies per poder passar les festes en família i agafar forces per a un 2015 que es presenta apassionant El dia 29 tornaran als entrenaments, i el cap de setmana del 3-4 de gener rebran el Mataró al Palau Blaugrana

El Barça d’hoquei patins ha començat aquest dilluns una setmana de festa ben merescuda. A causa de l’aturada de la competició, el tècnic Ricard Muñoz ha donat set dies de vacances als seus jugadors perquè puguin descansar, recuperar-se de les molèsties que arrosseguen i passar les festes en família. A partir del dia 29 els blaugranes tornaran a la feina per preparar l’important partit contra el Mis Ibérica Mataró al Palau Blaugrana, el cap de setmana del 3-4 de gener.

I és que cal carregar les piles, perquè el 2015 es presenta apassionant i amb molts desafiaments per endavant. Per exemple, el gran repte és continuar liderant l’OK Lliga, així com decidir el 17 de gener la primera posició del grup A de la Lliga Europea a la pista del Benfica. En cas de triomf, els blaugranes tindrien el primer lloc gairebé al sac. Més tard, cap a finals de febrer, es disputarà la Copa del Rei de Blanes, en la qual el Barça serà cap de sèrie.

Més endavant, cap a principis del mes de març, hi haurà els quarts de final de la Lliga Europea contra un rival encara per determinar, i finalment, cap al mes d’abril, els de Ricard Muñoz hauran de visitar pistes importants com Reus i Vic, a banda de rebre el Liceo, en partits que poden decidir el títol de l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut