Un últim esforç contra el Lleida per tancar la setmana

Un últim esforç contra el Lleida per tancar la setmana

El Barça ha posat el punt final a la quarta setmana de pretemporada disputant un partit amistós contra l’ICG Software Lleida al Palau L’equip ha encarat el compromís tot just 24 hores després d’haver-se enfrontat al Mataró

Ricard Muñoz ha demanat un últim esforç als seus jugadors de cara al partit d’entrenament d’aquest divendres contra l’ICG Software Lleida. El tècnic blaugrana, conscient del volum de feina feta fins ara, ha comprovat el rendiment del seu equip tot just 24 hores després d’haver-se enfrontat al Mataró. L’equip lleidatà, tretzè classificat en la darrera OK Lliga, també s’ha agafat el partit com un test i, per tant, ambdós entrenadors n’han pogut treure les seves conclusions respectives per continuar treballant.

Amb el duel d’aquest divendres contra l’ICG Software Lleida els blaugranes posen el punt final a la quarta setmana de pretemporada. El Barça té dues setmanes més per preparar el seu debut oficial a les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra el Reus Deportiu (dissabte 13 de setembre a les 13 hores). Abans, la setmana vinent, els de Ricard Muñoz disputaran un últim partit amistós contra el Tordera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut