Un triomf contra el Bassano val un lloc a quarts de final

Els homes de Ricard Muñoz afronten aquest dissabte un partit molt important per al seu futur europeu L’objectiu és passar a quarts de final i ser primers de grup i per aconseguir-ho cal guanyar el Bassano

El Barça d’hoquei patins disputa aquest cap de setmana un partit important i decisiu per al seu futur europeu. Si bé és cert que té la classificació per als quarts de final molt encarada, ha de superar el Bassano al Palau Blaugrana per acabar de confirmar una plaça per a la següent fase i així tindrà l’opció de jugar-se la primera plaça a la pista del Benfica a mitjans del mes de gener i rematar la feina a casa contra el Quévert.

Així doncs, els de Ricard Muñoz hauran de superar un rival dur com és el Bassano, al qual van superar a Itàlia per 3-6. Tot i la diferència final en el marcador, el partit no va ser gens fàcil, ja que els italians es van avançar en el primer minut de partit i, en la segona part, es van apropar en el marcador (3-4) i van posar la por al cos als blaugranes. Tot i així, la qualitat dels catalans es va fer evident amb el 3-6 final que va donar tranquil·litat i tres punts d’or al Barça.

Els comptes

El Bassano té actualment 3 punts i el Barça 7. En cas de superar els italians, els blaugranes traurien un total de set punts als seus perseguidors a falta de sis per disputar-se. Els números són clars i això significarà que els quarts de final són una realitat. Però el gran objectiu és un altre, és ser primer de grup per poder tenir, a priori, un millor creuament en la fase següent. Per ser primer de grup caldrà, doncs, superar el Benfica a casa seva i fer el mateix amb el Quévert al Palau Blaugrana. Si el Barça acaba la primera fase amb 16 punts significarà que és primer del grup A de la Lliga Europea.

També hi pot haver altres combinacions per aconseguir la primera plaça, però tot passa per superar aquest dissabte el Bassano i completar la primera part de la feina.