fcb.portal.reset.password

Pablo Álvarez, un dels més actius a la cuina. FOTO: V. SALGADO - FCB

El pastís, un èxit. FOTO: V. SALGADO - FCB

La presentació del plat principal, un èxit. FOTO: V. SALGADO - FCB

El Barça d’hoquei patins ha viscut un matí diferent. És setmana de Copa del Rei, de nervis, de tensió, i calia començar la setmana amb una sorpresa: la cuina. Els deu jugadors del primer equip, i l’'staff' tècnic, han canviat els patins i l’estic pels fogons i s’han convertit en cuiners per unes hores. El resultat, molt millor del que s’esperava en un principi.

I és que a mig matí els blaugranes s’han reunit a l’Espai Boisà de Barcelona i, amb l’ajuda de diversos cuiners, han decidit quin seria el menú. S’han repartit en tres grups diferents i s’han repartit les tasques: el primer grup, els entrants. El segon, el plat principal. I el tercer, les postres.

El resultat final

Primer de tot, un cop decidits els plats, els tres grups han anat al Mercat del Ninot a comprar tot el que calia. Una experiència curiosa i nova per a uns i quotidiana per als altres. Un cop comprats els aliments, cap a la cuina. Durant més d’una hora, els jugadors blaugrana han fet els plats pensats i el resultat final ha estat un gran aperitiu acompanyat d’un risotto amb carn i un pa de pessic de xocolata per acabar.

L’experiència, molt positiva, ha deixat grans sensacions als blaugranes i encara més companyonia a un equip que necessitarà l'esforç de cadascun d’ells per tornar a guanyar la Copa del Rei, que es resisteix des del 2012.


L'hoquei, entre fogons por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();