Tres títols en joc tot just començar

Tres títols en joc tot just començar

El Barça de Ricard Muñoz té 25 dies per preparar el seu debut a la Supercopa d’Espanya, el primer dels tres títols a què aspira tot just començar el curs

L’equip blaugrana afrontarà un inici de temporada molt exigent, ja que la Supercopa d’Espanya, la Copa Continental i la Copa Intercontinental es decidiran al primer mes de competició oficial. A més, tampoc es poden deixar de banda els compromisos d’OK Lliga contra el Moritz Vendrell, el Calafell Tot L’Any, el Vilafranca Capital del Vi i el Voltregà.

Els de Ricard Muñoz inicien aquest dilluns la tercera setmana de pretemporada. Els queden 25 dies per preparar el seu debut oficial a les semifinals de la Supercopa d’Espanya, a Reus, on s’enfrontaran al conjunt amfitrió, el Reus Deportiu. Una setmana més tard visitaran l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia en l’anada de la Copa Continental. La tornada serà al Palau, el cap de setmana del 27 i el 28 de setembre.

La Copa Intercontinental es decidirà al Palau, el dia 10, 11 o 12 d’octubre. El Petroleros argentí s’ha reforçat de valent per afrontar aquesta competició amb les màximes garanties. Així doncs, es tracta d’un començament de curs dur però, alhora, il·lusionant. Els blaugranes treballen aquests dies per intentar arribar a aquestes cites en el millor estat de forma possible. La pretemporada continua.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut