Tornen a la feina després d’un gran punt a Galícia

Tornen a la feina després d’un gran punt a Galícia

Els de Ricard Muñoz han tornat a la feina després d’un dia de descans i comencen a preparar el partit contra el Bassano El dissabte, a la pista del Liceo, els blaugranes van treure un punt valuós en un ambient hostil i anant pel partit

El Barça de Ricard Muñoz va treure un punt importantíssim per seguir liderant la Lliga a Riazor. Un punt de constància, de creure-hi i d’anar pel partit. Els blaugranes, que van veure com a la primera part els xiulaven dos penals en contra, sempre van estar dins del partit i en el primer temps van patir més del previst, ja que els locals van xutar 10 cops a porteria per 9 del Barça.

A la segona part, però, l’estratègia defensiva blaugrana va ser impecable i l’atac dels catalans va dominar amb 12 xuts cap a la porteria de Grimalt, per només 3 del Liceo, que va aprofitar la pilota aturada per marcar els seus tres gols. Els de Muñoz van anar pel partit, com bé demostren les estadístiques tot i l’ambient hostil que es va crear a Riazor, el pavelló dels gallecs.

Així doncs, aquest punt guanyat pel Barça a Galícia, amb un gol de Marín de falta directa a falta de sis segons, dóna encara més confiança a un FC Barcelona que aquesta setmana només té un compromís i serà d’una altra competició, la Lliga Europea contra el Bassano. Aquest dimarts els blaugranes han tornat a la feina després de gaudir d’un dia de festa i tenen un gran repte: confirmar la classificació per als quarts de final de la màxima competició europea davant la seva afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut