fcb.portal.reset.password

Raül Marín, en una acció del partit contra el Tordera. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Setmana intensa per al Barça d’hoquei patins. Els de Ricard Muñoz tornen a la dinàmica de dos partits per setmana, i els dos seran a domicili. El primer es disputarà aquest dimarts 28 a les 21 hores contra el ICG Software Lleida, i el segon serà de competició europea contra el Dinan Quevert (dissabte 1 de novembre, 21 h). Els homes de Ricard Muñoz no han perdut cap partit dels disputats fins ara, set de set, compresos entre OK Lliga i Lliga Europea, però no poden fallar.

Pròxim rival domèstic, el Lleida

L’equip blaugrana, després de guanyar contra el CP Tordera a l’OK Lliga per 9-0, afronta aquest partit contra el conjunt de la Terra Ferma després d’haver pogut entrenar-se dos dies. Els de Ricard Muñoz arriben invictes amb 18 punts de 18 possibles.

El Lleida Llista ha sumat 4 dels 15 punts possibles en aquest inici de temporada. Els de Lleida, que ocupen l’onzena posició de la taula, han marcat 17 gols i n’han rebut 19.

Primera visita europea

Més tard, dissabte, el Barça afronta la segona jornada de la Lliga Europea contra el Dinan Quevert a domicili. Els culers van empatar contra el Benfica en el seu debut europeu al Palau Blaugrana per 1-1, mentre que els francesos van perdre per 6-5 contra el Hockey Bassano, un altre dels rivals més forts.

Els blaugranes ocupen la segona posició de la classificació, han marcat un gol i n’han rebut un. Per la seva banda, el Dinan Quevert ocupa actualment l’última posició del grup A amb cinc gols a favor i sis en contra.

Els partits

Dimarts, 28 d’octubre

21.00: LLEIDA - FC BARCELONA

OK Lliga. Jornada 7.

Dissabte, 1 de novembre

21.00: DINAN QUEVERT - FC BARCELONA

Lliga Europea. Jornada 2.

Tornar a dalt