Sergi Panadero: “Estic motivadíssim per guanyar la Final Four”

Sergi Panadero: “Estic motivadíssim per guanyar la Final Four”

En una entrevista exclusiva, el blaugrana ha advertit de la necessitat de mantenir la màxima concentració per sumar una nova Lliga Europea a Bassano

El Barça d’hoquei patins afronta el proper cap de setmana la Final Four de la Lliga Europea, que es disputarà a la localitat italiana de Bassano del Grappa. Els de Ricard Muñoz s’enfrontaran en el partit de semifinals amb l’equip amfitrió, el Breganze, el dissabte a les 20.30 hores. El conjunt blaugrana, amb 20 Lligues Europees a les seves vitrines, defensarà el títol aconseguit la passada temporada al Palau Blaugrana. Sergi Panadero, amb sis títols europeus a la seva butxaca, ha parlat de com arriba l’equip a aquesta important cita en una entrevista exclusiva a fcbarcelona.cat. El ‘9’ del Barça es mostra il·lusionat i no vol pensar més enllà del partit de semifinals.

· Després de guanyar l’OK Lliga i de dues setmanes íntegres per preparar la Final Four, com arriba l’equip a tots els nivells a la cita de Bassano?

Arribem bé. El fet d’haver assolit el títol de Lliga et dóna aquesta tranquil·litat de saber que ja tens aquesta competició lligada i planificar amb calma la Final Four. Arriba en un bon moment per a nosaltres i esperem que vagi bé.

· Després d’estudiar el Breganze, rival a les semifinals, quins perills en destaques?

És un conjunt molt ordenat, saben a què juguen, tenen individualitats importants, veterania... És un equip bastant compensat, i caldria destacar la figura del Jordi Adroher, que el coneixem d’estar al Barça i al Reus.

· I en quins aspectes del joc se’ls pot fer mal?

Més enllà dels seus punts dèbils, ens hem de centrar en nosaltres, a fer el nostre joc i imposar el nostre ritme. Sabem que tenim més fons d’armari, que és important. Aquestes han de ser les nostres claus per guanyar.

· Tot i no disputar-se al seu pavelló, el Breganze és l’amfitrió de la Final a Quatre. Pot ser important el factor pista en el partit de semifinals?

Jugar a casa sempre és important. Només cal pensar en l’última Final Four, al Palau Blaugrana. El fet de jugar davant dels teus et dóna un plus per l’empenta que et dóna l’afició, però som conscients d’això i nosaltres estem acostumats a jugar amb aquest tipus d’ambient. Estem mentalitzats amb el que ens trobarem i hem d’estar preparats per a tot.

· El Barça ja sap què és jugar al Pallazzeto dello Sport de Bassano aquesta temporada. Pot ser important tenir aquest record recent?

Sí, és una pista on hem jugat moltes vegades en els últims anys, i no és un handicap per a nosaltres. Sabem que és una bona pista per practicar hoquei i anem amb tota la il·lusió del món.És importantíssim implantar el nostre joc amb la màxima humilitat

· Després de la trajectòria de l’equip a la Lliga Europea, assumiu el paper de favorits?

No. Crec que en una Final Four arriben els quatre equips que han estat millor durant la competició. Som quatre grans equips que estan fent una molt bona temporada i que ja han guanyat títols, tots ells. A partir d’aquí, és importantíssim implantar el nostre joc amb la màxima humilitat, sabent que seran partits molt complicats i que en alguns moments se’ns poden girar en contra.

· Tot i pensar ara per ara en la semifinals, veieu en l’horitzó una possible final contra el Club Patí Vic, que seria reedició de la final perduda de la Copa del Rei?

Ara mateix no pensem més enllà del primer partit, perquè sabem que juguem amb l’equip amfitrió i que serà complicadíssim. A partir d’aquí, ja veurem què passa. L’altra eliminatòria entre el Vic i el Porto també serà molt competida i pot passar qualsevol cosa. No ens hem de centrar en res que no sigui el partit de dissabte, en cas contrari estaríem gastant forces inútilment perquè depenem de jugar el primer partit per ser a la final, i en això estem concentrats.

· Després de guanyar 38 títols amb el Barça (10 OK Lligues, sis Lligues Europees, tres Copes Intercontinentals, sis Copes Continentals, quatre Copes del Rei, vuit Supercopes d’Espanya i una Copa de la CERS), quin és el nivell d’il·lusió i motivació que té Panadero per a aquesta Final Four?

Cada vegada tinc més il·lusió, perquè els anys van passant i la motivació torna a ser màxima per tornar a conquerir aquest títol. La meva il·lusió no ha baixat ni un deu per cent, estic motivadíssim per guanyar aquesta Final Four.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut