S'entrenen el dia de Reis amb vista al partit contra el Vendrell

S'entrenen el dia de Reis amb vista al partit contra el Vendrell

Els de Ricard Muñoz fan una sessió vespertina per seguir preparant el matx contra el Moritz Vendrell d'aquest dissabte al Palau (18 h, Barça TV) Els blaugranes són els líders de l'OK Lliga amb 43 punts de 45 possibles, però té el Liceo al darrere amb 40

El Barça d'hoquei patins segueix treballant en aquest 2015. Els homes de Ricard Muñoz s'han entrenat aquest dimarts, 6 de desembre, per seguir preparant el partit contra el Moritz Vendrell del pròxim dissabte al Palau (18 h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat). Tot i la data assenyalada, els blaugranes han fet una sessió vespertina de més d'una hora i mitja per repassar i aprendre nous conceptes.

Cal recordar que, tot i que el lideratge del Barça a l'OK Lliga és ferm, els blaugranes no poden permetre's un error a la Lliga perquè el Liceo de la Corunya està a tan sols tres punts. El Barça ha sumat 43 dels 45 punts possibles en la primera volta, que es va tancar aquest cap de setmana passat, mentre que el Liceo ha fet un també impressionant 40 de 45. Per tant, no es pot fallar i menys a casa.

Cal recordar que el partit contra el Vendrell serà el primer de tres partits en set dies, ja que el dia 10 jugaran contra els vendrellencs al Palau, el dia 13 visitaran la pista del Calafell i el dia 17 viatjaran fins a Lisboa per disputar un partit importantíssim contra el Benfica. Per tant, cal estar preparat físicament i mentalment per afrontar aquest 2015 amb garanties.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut