fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz i els seus jugadors, en un temps mort. FOTO: G. PARGA - FCB

Ricard Muñoz i Marc Gual han atès aquest divendres els mitjans informatius com a prèvia de l’última jornada de la primera fase de la Lliga Europea (dissabte, 19 h). Els blaugranes, que, igual que el Dinan Quévert, no s’hi juguen res, perquè ja saben la seva posició final al grup, afronten el partit amb el gran objectiu de recuperar sensacions: “El partit ens ha de servir per recuperar sensacions, per agafar de nou el millor nivell, i que no sigui transcendent el partit ha fet que el puguem preparar amb més tranquil·litat. Aprofitarem per dosificar jugadors i donar-los descans, jugadors que tenen molèsties, que fa setmanes que tenen molts minuts i que així puguin recarregar les piles”, ha comentat l’entrenador Ricard Muñoz.

El preparador blaugrana ha afegit que el matx servirà per donar protagonisme a jugadors amb menys minuts i gent jove: “Provar coses noves? No, no hem d’innovar, però és un partit per gaudir, per donar minuts a gent del planter que està treballant molt dur i volem recuperar bones sensacions i oferir una bona imatge”. Finalment, Muñoz ha dit: “Portem una temporada carregada de partits i minuts, estem en aquest punt i ara hem de gestionar la plantilla per arribar als moments importants en millors condicions”.

Gual: “Hem de reforçar el que ja sabem”

Marc Gual, per la seva banda, també ha valorat el partit d’aquest dissabte al Palau: “Volem tornar a agafar sensacions per al que ve ara. Hem de ser positius, seguir treballant i demà és una bona prova per continuar fent-ho bé. No provarem coses noves sinó que reforçarem el que ja sabem, hem de seguir millorant perquè hi ha partits importants i també s’apropa la Copa del Rei”, ha explicat un Gual que ha reconegut que l’equip “físicament està bé” i que ha afegit: “El treball de recuperació i físic que fem ens farà arribar bé a la Copa”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();