Ricard Muñoz: “Té un valor enorme”

Ricard Muñoz: “Té un valor enorme”

El tècnic del FC Barcelona assegura que guanyar la Copa Intercontinental els omple de satisfacció Reconeix que el rival ha creat problemes, sobretot al primer temps, i que el primer gol de Barroso ha acabat amb “l’ansietat” inicial de l’equip

Ricard Muñoz és l’entrenador del millor equip del món. El seu FC Barcelona s’ha imposat per 6-2 al Club Petroleros YPF i s’ha alçat amb la Copa Intercontinental. “Estic molt content. Ens feia una il·lusió enorme aquest títol, que és el fruit de quedar campions d’Europa. Té un valor enorme”, ha arrencat. “Hem jugat contra un grandíssim equip que ens ha posat en molts problemes a la primera part, però nosaltres també hem jugat a gran nivell. M’omple de satisfacció aquesta victòria”, ha assegurat tot seguit.

Per al tècnic, la final ha tingut un inici complicat, en què el rival “ha sortit amb moltíssima intensitat” i en què el Barça ha patit certa “ansietat”. “A mesura que ens hem assentat i hem fet el primer gol ens hem sentit més còmodes a la pista”, ha afegit, conscient de la importància de la diana de Barroso, autor de l’1-0 al minut 17. A la segona meitat, segons el tècnic, l’equip “ha gestionat el resultat d’una manera molt correcta”.Sabem que el calendari que ens espera és terrible, però gaudim d’això avuiPreguntat pel futur de l’equip, Muñoz ha preferit, primer, gaudir del moment. “Ara és el moment de disfrutar. És un dia per gaudir-lo. Sabem que el calendari que ens espera és terrible, amb un partit dimarts a Manlleu i un amb el Benfica la setmana vinent, però gaudim d’això avui”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut