Ricard Muñoz: “Necessitarem fer un bon partit per intentar puntuar a Mataró”

Ricard Muñoz: “Necessitarem fer un bon partit per intentar puntuar a Mataró”

El tècnic blaugrana avisa del perill dels del Maresme, que es juguen la permanència en l’última jornada “Quan comença la Lliga no et planteges un nombre de victòries, els números són de nota molt alta. Volem acabar la Lliga amb un triomf”, expressa Muñoz

Ricard Muñoz ha parlat del partit que aquest dissabte enfrontarà el Barça d’hoquei al Mis Ibérica Mataró i que serà l’últim de la temporada a l’OK Lliga. Els blaugranes, que poden assolir el rècord de punts a la competició amb un total de 85 –fins ara la xifra més alta és de 83 la temporada 2004/05 i la 2006/07–, saben que no serà gens fàcil el partit contra un rival que s'hi juga molt, que pot assolir la permanència en cas de puntuar si el Noia Freixenet no guanya.

Haurem de fer un bon partit per intentar puntuar; sabem que hem de sortir com sempre, amb la idea de competir i guanyar. Estic convençut que ho farem a un bon nivell”, comenta Ricard Muñoz, que afegeix que el Mataró de Joan Carles Vadillo està fent un bona feina: “És un Mataró que ha anat millorant, en les últimes setmanes ha demostrat una bona versió, té físic, jugadors joves i descarats, sense complexos, i plantejaran un partit semblant al del Palau. Necessitarem fer un bon partit per intentar puntuar, s'hi juguen molt”.

Finalment, Muñoz ha dit que la temporada que ha fet l’equip és realment molt bona: “Quan comença la Lliga no et planteges un nombre de victòries, els números són de nota molt alta. Volem acabar la Lliga amb un triomf”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut