Ricard Muñoz: “La victòria pot ser decisiva per al títol de Lliga”

Ricard Muñoz: “La victòria pot ser decisiva per al títol de Lliga”

El tècnic blaugrana ha advertit: “Malgrat que veiem el títol a prop, hem de ser prudents, humils i cauts com fins ara perquè tenim compromisos complicats”

Ricard Muñoz s’ha mostrat molt satisfet després de superar per 7-4 el Liceo i deixar el títol de l’OK Lliga a tocar. Una victòria davant el segon classificat que “pot ser decisiva”, tal com ha explicat el tècnic blaugrana, perquè només queden nou punts en joc i el Barça en té vuit més que els gallecs. D’aquesta manera, si puntuen la setmana vinent a Vic seran campions.

Tot i això, Muñoz ha advertit: “Tot i que veiem el títol a prop, hem de ser prudents, humils i cauts com fins ara, perquè tenim desplaçaments i compromisos complicats contra equips que s’estan jugant coses. Hem de seguir treballant com fins ara i no pensar més enllà del proper partit per aconseguir aquest punt que ens falta i ser campions”.

Un partit atractiu

Per Ricard Muñoz “ha estat un partit molt obert, molt atractiu, entre els dos grans d’Europa, davant un Liceo que proposa moltíssim, que pressiona molt amunt, et condiciona i t’impedeix fer el teu joc”. El tècnic ha afegit: “Ha estat un partit molt positiu per al nostre esport, amb un gran ambient al Palau i equips que proposen i tenen qualitat. Tant de bo sigui un reclam perquè televisions i mitjans ens donin una mica més d’empenta per poder seguir creixent com a esport”.

Segons Muñoz, el Liceo ha estat “més còmode” que ells a la primera meitat. A més, el tècnic ha reconegut: “Al segon temps hem millorat la lectura del joc i en cap moment hem perdut de vista el que ens estàvem jugant”.  

Feliços per Pablo Álvarez

Pablo Álvarez reapareixia d’una lesió i ha estat el gran protagonista, ja que ha marcat cinc dels set gols blaugrana. “Estem molt feliços per ell”, ha declarat Muñoz, “perquè ha treballat moltíssim durant aquest mes per recuperar-se i ha arribat molt just”. De fet, l’argentí només s’ha entrenat dos cops amb l’equip, però avui “ha tornat a ser el Pablito de les grans ocasions”. “Que reaparegui així em fa molt feliç”, ha assegurat el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut