fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, en el moment d'atendre els mitjans informatius. FOTO: G. PARGA - FCB

Panadero, amb els mitjans de comunicació. FOTO: G. PARGA - FCB

Aquest dissabte a les 19 hores el Barça d’hoquei patins rep el Valdagno en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea. El 2-6 de l’anada favorable als blaugranes dóna un bon marge als catalans, que, tot i així, no se’n refien: “Ens podem tornar a classificar per a la Final Four; a l’anada vam fer un partit que ens permet afrontar la tornada amb tranquil·litat, si bé és cert que el Valdagno intentarà entrar a l’eliminatòria amb les seves armes i estem preparats per competir i intentar fer un bon partit, guanyar i entrar a la Final Four”, ha comentat Ricard Muñoz a la roda de premsa prèvia al partit.

“No està tancat”

“L’equip és conscient que no està tancat, que a l’hoquei poden passar moltes coses i el fet de començar guanyant és important. Sortirem a totes sabent la importància del partit. La baixa de Pablito és notable, és el màxim golejador de l’equip, però hi ha altres jugadors i gent de la base amb ganes. Tenim una plantilla molt àmplia per poder suplir el Pablo i tots sumarem, l’equip estarà al nivell i estem preparats”, ha valorat el tècnic blaugrana, que complirà 100 partits a la banqueta catalana.

Pel que fa als grans perills de l'Hockey Valdagno, Muñoz n'ha destacat el màxim golejador, Lucas Ordóñez: “Té uns recursos tècnics enormes i ho ha demostrat a Itàlia i també al Vic i al Liceo. És una gran arma del Valdagno i intentarem que no estigui còmode, l’haurem de seguir ben de prop”.

Egurrola, disponible

Un dels que poden tornar a jugar és el capità Aitor Egurrola. Després de superar la fractura a la setena costella, el porter podrà jugar si Muñoz ho considera oportú. La baixa de Pablito farà que un dels joves de la base entri a la convocatòria: “Hem de competir, guanyar el partit. Tant de bo el partit vagi bé per poder donar més minuts; comptaré amb els que actualment estan més en forma i més implicats amb l’equip”.

Finalment, i pel que fa als 100 partits a la banqueta, Muñoz ha tornat a valorar aquesta efemèride: “És un orgull comptar 100 partits. Hi ha molt bons records, hi ha èxits que ens avalen i no és fàcil acumular tants partits en una banqueta com la del Barça. És fruit del treball dels jugadors, dels tècnics i de la Junta Directiva que em dóna confiança per liderar”.

Panadero, prudent

Pel que fa a Sergi Panadero, un dels jugadors que més anys fa que estan a la primera plantilla, ha comentat: “Hem de seguir la línia dels últims partits. Estem fent molt bon joc i hem de pensar en els 50 minuts que queden per poder arribar a la Final Four. L’equip està en un bon moment, jugant bé, i només pensem en el partit del Valdagno. No pensem en el 2-6 sinó en el fet que és un gran equip i que ens posarà les coses molt difícils”. Panadero que ha afegit: “Som conscients que vam treure un resultat molt positiu i és un partit per estar a la Final Four; durant els 50 minuts anirem a totes i així serà”.

L'afició, molt important

"Tenir un Palau amb nosaltres ens dóna molt. Tenim l’eliminatòria de cara però no feta i l'oportunitat de ser a la Final Four es mereix un Palau que estigui amb l’equip, perquè és un partit clau", han comentat Ricard Muñoz i Sergi Panadero durant l'atenció a mitjans.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();