Ricard Muñoz: “Hem de ser madurs per guanyar”

Ricard Muñoz: “Hem de ser madurs per guanyar”

En la roda de premsa oficial, el tècnic blaugrana ha tornat a destacar els perills del Breganze, però creu que el seu equip arriba en bones condicions

A poc més de 24 hores per a obrir el foc de la Final Four de Bassano, Ricard Muñoz ha comparegut en la roda de premsa oficial al pavelló ‘Palasind’ juntament amb els entrenadors del Vic, Ferran Pujalte, i del Breganze, Guillem Cabestany. El tècnic del Porto, en canvi, no ha arribat a la roda de premsa per una vaga en el seu vol. Ricard Muñoz ha tornat a insistir en la igualtat de la competició i les possibilitats dels quatre equips. Tot i així, ha destacat el bon moment en què arriba el seu equip per endur-se un nou títol europeu.

Venim amb moltes ganes de competir i de fer-ho molt bé. Estem amb confiança per arribar, primer, a la final”, ha assegurat Muñoz. Dissabte, a les 20.30 hores, tindran davant el Breganze, equip amfitrió i dirigit pel català Guillem Cabestany. L’extècnic del Vendrell ha destacat la solidesa del Barça i les individualitats culers.

Ricard Muñoz ha analitzat el rival a les semifinals: “És el millor equip d’Itàlia, dissenyat per arribar a la Final Four i amb molt gol”. En el mateix sentit, ha explicat que “el Breganze té assumit els rols de cada jugador, fan contres molt ràpides i tenen jugadors imprevisibles”. Sobre tot això, el tècnic blaugrana ha dit: “Hem de ser madurs per guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut