fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, al Palau. FOTO: Arxiu FCB

Ricard Muñoz i Xavi Barroso han parlat davant dels mitjans informatius aquest dijous com a prèvia del partit d’aquest divendres (21.15 h, Barça TV) contra el CP Tordera. “Hem de ser nosaltres mateixos i seguir la línia del partit contra el Benfica, que vam fer un partit molt complet independentment del rival que estigui al davant i aquest és el missatge. Hem de sòlids en defensa i estic convençut que si seguim així tindrem moltes opcions”, ha comentat el tècnic blaugrana.

Muñoz, a més, ha confirmat que Reinaldo García no jugarà: “Està completant el seu procés de recuperació i esperem tenir-lo amb nosaltres la pròxima setmana, aquest divendres no jugarà”. Xavi Barroso, per la seva banda, ha valorat el fet de disputar només un partit aquesta setmana:“Hem tingut una setmana per preparar el partit, cosa que no és habitual, i esperem fer un bon matx”, ha comentat Barroso, que ha afegit que “venim de setmanes amb molts partits, amb pocs dies per preparar-los, i estem en plenitud de condicions”.

Pel que fa al Tordera i al seu estil de joc, Barroso ha explicat que “juga de manera conservadora, però dóna molts problemes als rivals i aquí al Palau seguirà fent el seu joc i donant els problemes que sempre ha donat”. Finalment, el jugador de Caldes de Montbui ha dit que “contra el Benfica vam tenir moltes oportunitats, però no ens van entrar i aquest divendres hem de continuar sent insistents de cara a porteria”.

Tornar a dalt