Ricard Muñoz: “Estem il·lusionats per tancar el campionat”

Ricard Muñoz: “Estem il·lusionats per tancar el campionat”

Els blaugranes tindran aquest dissabte la primera opció de proclamar-se campions de l’OK Lliga si puntuen a la pista del Vic

El Barça d’hoquei s’enfronta aquest dissabte al Club Patí Vic (19.30 hores) a domicili amb l’opció de proclamar-se campió de l’OK Lliga. El tècnic Ricard Muñoz és conscient que sumant un punt aixecaran el títol, però té clar que, tot i les ganes de l’equip, hauran de fer un partit seriós: “Estem molt il·lusionats. Tenim l’opció de tancar un campionat que ha estat molt dur competitivament. El Liceo va estar amb moltes opcions fins la setmana passada i ara veiem el títol més a prop”. “Ara bé, anem a Vic a una pista inexpugnable amb un molt bon equip que ho demostra a la Lliga i a Europa”, ha admès el tècnic barceloní.

El preparador blaugrana assegura que la derrota contra el Vic a la final de la Copa del Rei ja és aigua passada, però sí que avisa de la perillositat del rival: “És un equip que sap jugar molt bé defensivament. Són perillosos al contracop, amb jugadors interiors i ràpids”. ”Haurem de fer una bona lectura del matx i intentar posar-nos per davant i, allà on es pugui, descontrolar el partit una mica, tenir el cap fred per saber-lo gestionar”, ha conclòs Muñoz.

Marc Torra, per la seva banda, reconeix que aixecar l’OK Lliga li fa la mateixa il·lusió que qualsevol altre títol: “Tots són importants. Sempre m’hi he deixat la pell per ajudar l’equip i contribuir que tots els títols vinguin a Barcelona”, i ha puntualitzat que el partit contra el Vic serà especial: “Tornar a casa teva, retrobar-te amb excompanys i amics i on t’has sentit estimat i t’han tractat tan bé, sempre és bonic”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut