fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, en un partit. FOTO: Arxiu FCB

Aquest diumenge el Barça d’hoquei rep el Monbús Igualada al Palau Blaugrana en un partit que es presenta molt complicat (Barça TV, 18:30h). “És un equip molt semblant a casa i a fora, són partits d’una dificultat terrible i ho han demostrat traient resultats positius del Palau, guanyant-nos, i aquesta temporada no vam poder guanyar a la seva pista fins remuntar en els últims minuts”, ha analitzat Ricard Muñoz.

Un gran equip  defensivament

El tècnic català ha explicat que el moment de la temporada és decisiu i que no val a badar: “Estem en un moment en què qualsevol relliscada pot afectar i ser decisiva per a la Lliga. L’equip és conscient d’això i esperem sortir bé des del principi i sortir amb bones sensacions”, ha explicat el preparador blaugrana, que ha afegit que l’Igualada “té un dels millors equips defensivament en quant a concepte, en les situacions frontals, es troben molt còmodes i intentarem estressar el partit i que els costi replegar-se en defensa”.

Finalment, Muñoz ha explicat que en atac “estan liderats per Ton Baliu i amb jugadors molt determinants, però ens esperem un Igualada semblant al que ens vam trobar a Les Comes”.

“Ens posen les coses difícils”

Pel que fa a Matías Pascual, el jugador argentí ha deixat clar que l’Igualada sap disputar aquest tipus de partits després de les dues últimes victòries a Barcelona: “Sempre ens ha posat les coses difícils, no hem de pensar que juguem a casa, hem de sortir concentrats des de l’inici per guanyar els tres punts. És un partit que podria definir una Lliga, és una final, tres punts decisius per la temporada”.

Per acabar, Pascual ha dit que encara hi ha reptes pendents: “Vam acabar tocats després de la Copa però hem extret coses positives per millor en les competicions futures, com la Lliga i la Lliga Europea, i tenim grans possibilitats en tots dos i hem d’estar bé per créixer i no cometre errors passats”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();