fcb.portal.reset.password

Muñoz i Barroso durant un entrenament. FOTO: G. PARGA - FCB

El Barça d’hoquei patins rep aquest dissabte el Moritz Vendrell en la que serà la primera jornada de la segona volta de la competició. Aquest divendres Ricard Muñoz i Xavi Barroso han atès els mitjans informatius per parlar del partit contra el conjunt del Penedès, que ha anat de menys a més en aquesta competició. “És cert que han canviat molt durant la temporada, ara estan en línia ascendent. L’adaptació porta un temps i crec que han assolit un dels grans objectius, classificar-se per a la Copa, i segur que ens crearan problemes”, ha comentat el preparador blaugrana.

I és que aquest serà el primer de tres partits que disputarà el Barça en una setmana (Vendrell, Calafell i Benfica). “Com tots els partits, aquest és molt important. Històricament ens han plantejat molts problemes i aquest dissabte no serà una excepció. Hem de fer un gran partit i podrem comptar amb tota la plantilla –torna Torra. Esperem tenir en aquest segon tram de temporada tota la plantilla perquè vénen moments molt importants”.

Barroso alerta dels perills

“El Vendrell havia fet molts canvis a principi de temporada i ja fa setmanes que s’han trobat, que s’han adaptat a tot, a l’entrenador, i serà un equip molt diferent del de la primera jornada. Ara estan molt bé, van fer una gran ratxa de cinc partits seguits guanyant i porten dinàmica positiva. Estan jugant més junts i això els fa estar més segurs”, ha comentat el jugador format a la base blaugrana i que va jugar com a cedit al Vendrell el curs 2012/13.

Pel que fa als objectius del Barça, Barroso admet: “Hem de guanyar cada partit, és una obligació per a nosaltres. El nostre objectiu és guanyar la Lliga”.

Tornar a dalt