fcb.portal.reset.password

Muñoz i Egurrola, en una imatge d'arxiu. FOTO: Arxiu FCB

L’entrenador Ricard Muñoz i el capità Aitor Egurrola han atès aquest divendres després de l’entrenament els mitjans informatius com a prèvia del meravellós partit de diumenge contra el Reus Deportiu al Palau (18 h). “El Reus és un equip que és candidat a tot, que té un potencial enorme i que sempre ens genera problemes”, ha comentat Ricard Muñoz, que és coneixedor del perill de l’equip del Baix Camp.

“Serà un partit complicadíssim i una autèntica final. Quan jugues contra el Reus són partits oberts, dinàmics. Si ens posem per davant serà millor, però si no es així doncs haurem de fer-ho bé perquè hem d’estar intensos els 50 minuts”, ha explicat el preparador català, que ha finalitzat explicant que la planificació de l’equip és bona: “La planificació va enfocada per estar bé en aquest tram de temporada i arribem bé; diumenge espero que puguem competir i treure els tres punts”.

Egurrola, satisfet

Pel que fa a Aitor Egurrola, capità de l’equip, ha analitzat quines són les claus del bon moment de l’equip: “Fins ara hem fet bé els deures, portem 10 de 10 i ara vénen els partits amb els de dalt. El Reus ve de guanyar l’Igualada i hem d’imposar-nos des del principi per no patir”, ha comentat el porter català. I ha afegit: “Van començar molt forts; han patit en partits que han tingut dubtes, però vindran aquí a competir; ells no tindran pressió i segurament ens faran patir molt”.

Finalment, ha destacat que és important mantenir la porteria a zero: “Les dues coses són importants, tant marcar com no rebre, i aquest és l’èxit d’aquest equip, que el balanç entre defensa i atac és bo”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();