Ricard Muñoz: “El de Lleida serà un partit dur”

Ricard Muñoz: “El de Lleida serà un partit dur”

El tècnic blaugrana destaca la necessitat de sumar punts dels locals i explica que el Barça “creix dia a dia” “Hem d’ajustar coses en atac i en defensa, que hem estat bé, però sempre es troben detalls per millorar”, diu un exigent Matías Pascual

Aquest dimarts el FC Barcelona visita el ICG Software Lleida en la que serà la 7a jornada de l’OK Lliga. Els homes de Ricard Muñoz, que sumen 18 punts dels 18 possibles, busquen la setena victòria consecutiva en competició domèstica contra un rival que no ho posarà fàcil. En la roda de premsa prèvia al partit, el tècnic blaugrana i Matías Pascual han parlat de les dificultats d’aquest matx.

El Lleida no ha començat la temporada com ells preveien i imagino que serà un partit molt dur, en el que intentaran fer notable la seva defensa i contraatacar. Però també sabem la manera de fer-los mal i hem de ser molt intensos i posar-nos per davant en el marcador”, ha comentat Ricard Muñoz, que tot i que el Lleida porti 4 punts, diu que tots dos equips han de sumar: “La necessitat de punts és la mateixa per al Lleida que per a nosaltres. L’equip continua creixent en tots els aspectes. Crec que estem per competir amb garanties”.

A més, Muñoz ha parlat del que significa jugar dos partits per setmana –tots dos a domicili-: "Jugar dos partits per setmana i a domicili modifica la setmana. Hem preparat el partit de Lleida sabent que és molt important i de cara a dissabte contra el Quévert ja tindrem temps de fer-ho”, ha declarat el preparador blaugrana.

“Sempre es pot millorar”

Qui també ha dit la seva ha estat el jugador Matías Pascual: “Hem d’ajustar coses en atac i en defensa, que hem estat bé, però sempre es troben detalls per millorar i això és important per seguir sent millor equip”, ha destacat l’argentí, que ha afegit que l’equip es troba “molt bé actualment". "Hem començat bé i estem amb confiança -ha continuat-. Tant de bo puguem seguir creixent en aquests moments”.

Finalment, i a nivell personal, Pascual ha explicat que en aquesta segona temporada està "molt bé, amb ganes i ànims i amb molta il·lusió de treballar dia a dia i en els partits".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut