fcb.portal.reset.password
Ricard Muñoz, al Palau, atenent Barça TV

Muñoz, al Palau, atenent Barça TV / FOTO: ALEIX TELLO - FCB

Ricard Muñoz inicia la seva segona temporada al capdavant del primer equip disposat a continuar en la mateixa línia que el curs passat, en què l’equip va guanyar tres dels quatre títols a què aspirava. “Hem tingut un període de vacances prou important per descansar, desconnectar i tornar amb les piles carregades. Afrontem aquesta temporada amb moltes ganes, ja que tenim reptes molt interessants”, assegura l’entrenador del Barça.

El tècnic blaugrana considera que només pel fet de portar aquest escut al pit la pressió ja és màxima i opta per portar-la amb naturalitat: “L’exigència sempre és la mateixa. La temporada passada ja és història. Comencem de zero i hem de renovar l’energia, les ganes i la il·lusió. El que vam fer el curs passat no compta. Els objectius sempre són de màxims. Volem aspirar a tots els títols, oferir un joc vistós per als espectadors i mantenir la mateixa línia que portem”.

Fe cega en el bloc de l’any passat

Muñoz afrontarà el curs amb els mateixos deu jugadors de la temporada passada. La confiança és absoluta. “L’equip va fer una bona feina. Hem de tenir en compte que l’estiu passat vam incorporar tres cares noves i el primer any mai és fàcil. Hem apostat per la continuïtat d’aquest bloc de jugadors perquè considerem que encara té marge de millora”, afirma el màxim responsable tècnic de l’hoquei patins blaugrana.


Ricard Muñoz: “Comencem de zero i els objectius... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();